Verkoop, fusie en overname

De Nederlandse economie heeft klappen gekregen, maar zal zich snel weer herpakken. Ondernemingen hebben geld beschikbaar voor investeringen en financiële instellingen tonen weer bereidheid om krediet te verstrekken. Dit is niet alleen te zien bij de grote beursgenoteerde ondernemingen.

Maar ook in de markt van het midden- en kleinbedrijf zie je dat er veel transacties worden gerealiseerd. In de afgelopen jaren zijn wij met ons kantoor in staat geweest vele transacties succesvol te begeleiden. We hebben een uitstekende portefeuille met aan- en verkoopopdrachten, dit maakt het ons onder andere mogelijk om te doen waar we sterk in zijn: het realiseren van mooie deals voor u!

4-progress bullet icon

Crisis

4-progress bullet icon

Aan- en verkooptrajecten

4-progress bullet icon

Groeien

4-progress bullet icon

Deals!

4-progress bullet icon

MKB- bedrijven

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring maakt het dat uw casus bij 4-Progress in vertrouwde handen is. Door onze persoonlijke aanpak, onze communicatie en vooral ook creatieve oplossingen en door te luisteren naar de wensen van de cliënt zijn wij de partner voor u in goede en minder goede tijden. Want ook in minder goede tijden staan wij achter u om samen met u de problemen op te lossen.

Door de vaste input van de mensen gekoppeld aan ons bedrijf waaronder, fiscalisten, belastingdeskundigen, pensioen specialisten, advocaten en nog vele anderen bieden wij voor elk probleem de juiste oplossing.

Wij staan voor u klaar. Schroom niet en neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Wij bellen u terug

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over ons bedrijf, onze diensten of kunnen wij op een andere manier iets voor u betekenen? Laat u door één van onze specialisten op een moment dat u uitkomt terugbellen.

Chat openen
Welkom,
Waarmee kan ik u helpen?

*(beschikbaar tussen 08:00 en 18:00)