Herstructurering en Quickscan (bedrijfsanalyse)

Het ondernemen kent pieken en dalen. Iedereen kent het; de omzet loopt terug, het werkkapitaal zwakt af, de kosten lopen op terwijl de omzet achter blijft of uw werknemers presteren niet zoals u zou willen. Het kan resulteren in incasso trajecten, deurwaarders, zelfs dat uw kredietverstrekker aan de bel trekt. Voor de meeste ondernemers is dat schrikken en ongemakkelijk. En het ergste: allemaal extra kosten!

Met een QuickScan heeft u snel en adequaat een goed en volledig inzicht in de verbeterpunten, zodat wij u kunnen bijstaan in het herstructureringsproces.

Wij helpen u graag weer naar een stabiele situatie. Communicatie is daarbij essentieel. Vertrouwen over en weer is de basis. En dan hands on veranderen wat nodig is; op basis van heldere bedrijfsinformatie en cijfers. Wij zullen u begeleiden in het hele traject en samen met u op zoek gaan naar de voor u juiste oplossing.

4-progress bullet icon

Pieken en dalen

4-progress bullet icon

Inkoop- verkoop analyse

4-progress bullet icon

Werkkapitaal

4-progress bullet icon

Quickscan

4-progress bullet icon

Water aan de lippen

4-progress bullet icon

Oplossing

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring maakt het dat uw casus bij 4-Progress in vertrouwde handen is. Door onze persoonlijke aanpak, onze communicatie en vooral ook creatieve oplossingen en door te luisteren naar de wensen van de cliënt zijn wij de partner voor u in goede en minder goede tijden. Want ook in minder goede tijden staan wij achter u om samen met u de problemen op te lossen.

Door de vaste input van de mensen gekoppeld aan ons bedrijf waaronder, fiscalisten, belastingdeskundigen, pensioen specialisten, advocaten en nog vele anderen bieden wij voor elk probleem de juiste oplossing.

Wij staan voor u klaar. Schroom niet en neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Wij bellen u terug

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over ons bedrijf, onze diensten of kunnen wij op een andere manier iets voor u betekenen? Laat u door één van onze specialisten op een moment dat u uitkomt terugbellen.

Chat openen
Welkom,
Waarmee kan ik u helpen?

*(beschikbaar tussen 08:00 en 18:00)