Wie zijn wij

“Your success is our drive”

Dit is ons motto, helder en recht door zee.

Wij zijn een consultancy bureau met grote ambitie en creatieve oplossingen, wij denken in oplossingen niet in problemen. Als oud ondernemers weten wij waarover wij het hebben als het gaat om groeien, uitbreiden, personele problemen, economische malaise en bijvoorbeeld financieringen.

Wij hebben een breed scala aan expertise, binnen de verschillende deskundigheidsgebieden in huis. Ons netwerk zorgt ervoor dat wij kunnen beschikken over nog meer expertise wanneer een project hierom vraagt. Samen staan wij sterker!

Door onze persoonlijke aanpak, onze communicatie en vooral ook creatieve oplossingen en door te luisteren naar de wensen van de cliënt zijn wij de partner voor u in goede en minder goede tijden. Want ook in minder goede tijden staan wij achter u om samen met u de problemen op te lossen.

Groter worden, door ontwikkelen, innovaties het ondernemen gaat allemaal niet vanzelf. Het gaat al dan niet gepaard met hoge pieken en diepe dalen. Ook vraagt het om inzicht in wat beter kan en concrete instrumenten om die verbetering te realiseren. Met heldere doelen, gericht op een meetbare opbrengst. Gebaseerd op feiten en cijfers. Zonder luchtkastelen.

Dit vereist communicatie, lef en doorzettingsvermogen. Van U (onze cliënt), uw medewerkers en van ons. Als we samen de schouders eronder zetten kunnen problemen worden opgelost, achterblijvende prestaties worden verbetert en nieuwe ambities haalbaar. Dit gaat niet zonder slag of stoot, maar wel met in het vooruitzicht het gewenste eindresultaat als doel. Een succes dat we uiteindelijk samen zullen vieren.

“Your success is our drive”

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring maakt het dat uw casus bij 4-Progress in vertrouwde handen is. Door onze persoonlijke aanpak, onze communicatie en vooral ook creatieve oplossingen en door te luisteren naar de wensen van de cliënt zijn wij de partner voor u in goede en minder goede tijden. Want ook in minder goede tijden staan wij achter u om samen met u de problemen op te lossen.

Door de vaste input van de mensen gekoppeld aan ons bedrijf waaronder, fiscalisten, belastingdeskundigen, pensioen specialisten, advocaten en nog vele anderen bieden wij voor elk probleem de juiste oplossing.

Wij staan voor u klaar. Schroom niet en neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Wij bellen u terug

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over ons bedrijf, onze diensten of kunnen wij op een andere manier iets voor u betekenen? Laat u door één van onze specialisten op een moment dat u uitkomt terugbellen.

Chat openen
Welkom,
Waarmee kan ik u helpen?

*(beschikbaar tussen 08:00 en 18:00)