Reorganisatie en interim management

De tijd zorgt voor veranderingen, sluit uw personeelsbestand niet meer aan bij uw wensbeeld, resulteren organisatieveranderingen tot personele overcapaciteit of wilt u besparen op uw personeelskosten? Dan wordt het tijd om uw organisatie en personeelsbestand eens tegen het licht te houden. Samen met u bepalen we de gewenste organisatiestructuur, de functionele inrichting en de personele capaciteit die passen bij uw bedrijf en strategie.

Moet u reorganiseren, dan zijn we niet alleen regisseur van het proces, maar ondersteunen we ook intensief bij de uitvoering van de reorganisatie. Of het nu gaat om het overleg met de OR, het uitvoeren van ontslagtrajecten bij UWV of het voeren van ontslaggespreken en -onderhandelingen. Wij zijn er gedurende het gehele reorganisatieproces en regelen het samen met u. Door onze ervaring op het gebied van mediation zijn wij in staat om op een sociale, zorgvuldige, maar ook duidelijke en daadkrachtige wijze bij te dragen aan het bouwen van een stabiele organisatie.

Interim management kan om verschillende redenen een oplossing zijn voor een organisatie. Wij zijn uw  betrouwbare partner voor tijdelijk management.

4-progress bullet icon

Personeelsbeleid

4-progress bullet icon

Ontslagtrajecten

4-progress bullet icon

Kosten

4-progress bullet icon

Reorganisatieproces

4-progress bullet icon

Sanering

4-progress bullet icon

Tijdelijk management

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring maakt het dat uw casus bij 4-Progress in vertrouwde handen is. Door onze persoonlijke aanpak, onze communicatie en vooral ook creatieve oplossingen en door te luisteren naar de wensen van de cliënt zijn wij de partner voor u in goede en minder goede tijden. Want ook in minder goede tijden staan wij achter u om samen met u de problemen op te lossen.

Door de vaste input van de mensen gekoppeld aan ons bedrijf waaronder, fiscalisten, belastingdeskundigen, pensioen specialisten, advocaten en nog vele anderen bieden wij voor elk probleem de juiste oplossing.

Wij staan voor u klaar. Schroom niet en neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Wij bellen u terug

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over ons bedrijf, onze diensten of kunnen wij op een andere manier iets voor u betekenen? Laat u door één van onze specialisten op een moment dat u uitkomt terugbellen.

Chat openen
Welkom,
Waarmee kan ik u helpen?

*(beschikbaar tussen 08:00 en 18:00)