Sales en Marketing project begeleiding

Elk project en nieuwe uitdaging vraagt om zijn eigen en unieke aanpak. Dit geldt zeker op het gebied van sales en marketing.

Wij zijn voor u de juiste sparringpartner om te kijken hoe wij deze projecten samen kunnen aanvliegen. Of het project nou vraagt om online of offline middelen, B2B of B2C, of het opzetten of inhuren van een sales organisatie, wij begeleiding u met het opzetten van het project wat voor u van toepassing is. De juiste aanvliegroute voor een project zal resulteren in het traject om het gestelde doel te halen.

4-progress bullet icon

Sparringpartner

4-progress bullet icon

Sales begeleiding

4-progress bullet icon

Online- Offline projecten

4-progress bullet icon

Marketing begeleiding

4-progress bullet icon

Salesorganisatie

4-progress bullet icon

Trainingen

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring maakt het dat uw casus bij 4-Progress in vertrouwde handen is. Door onze persoonlijke aanpak, onze communicatie en vooral ook creatieve oplossingen en door te luisteren naar de wensen van de cliënt zijn wij de partner voor u in goede en minder goede tijden. Want ook in minder goede tijden staan wij achter u om samen met u de problemen op te lossen.

Door de vaste input van de mensen gekoppeld aan ons bedrijf waaronder, fiscalisten, belastingdeskundigen, pensioen specialisten, advocaten en nog vele anderen bieden wij voor elk probleem de juiste oplossing.

Wij staan voor u klaar. Schroom niet en neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Wij bellen u terug

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over ons bedrijf, onze diensten of kunnen wij op een andere manier iets voor u betekenen? Laat u door één van onze specialisten op een moment dat u uitkomt terugbellen.

Chat openen
Welkom,
Waarmee kan ik u helpen?

*(beschikbaar tussen 08:00 en 18:00)