Juridische bijstand

Zijn in uw rechten onbeschermd of is er sprake van een (dreigend) conflict?

Ook MKB ondernemers hebben steeds vaker rechtsbijstand nodig.

Of u nu een arbeidsconflict heeft, een ontevreden leverancier of klant of een zieke werknemer: wat is de beste aanpak ? Een klant heeft uw facturen niet betaald of u heeft een conflict met de verhuurder van uw bedrijfspand. Wij zijn uw partner in de juridische bijstand en mediation. Ons juridisch netwerk bevat “in house juridisch adviseurs” en wij verwijzen via ons contactnetwerk naar advocaten en mediators.

Kunt u een heldere brief schrijven naar de tegenpartij ? U wilt de juridische steun en advies, van een bekende partner zodat u weet waar u aan toe bent en er niet alleen voor staat.

Wij kunnen u verder helpen met alle voorkomende zaken. U kunt juridisch advies bij ons inwinnen, zodat u zelf aan de slag kunt. Ook kunnen onze juristen uw geschil uit handen nemen en voor u oplossen, zodat u zelf niets meer hoeft te doen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Met 4-Progress staat u sterk.

4-progress bullet icon

Juridisch

4-progress bullet icon

Advocaten

4-progress bullet icon

Conflict

4-progress bullet icon

Mediator

4-progress bullet icon

Netwerk

4-progress bullet icon

Juridisch advies

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring maakt het dat uw casus bij 4-Progress in vertrouwde handen is. Door onze persoonlijke aanpak, onze communicatie en vooral ook creatieve oplossingen en door te luisteren naar de wensen van de cliënt zijn wij de partner voor u in goede en minder goede tijden. Want ook in minder goede tijden staan wij achter u om samen met u de problemen op te lossen.

Door de vaste input van de mensen gekoppeld aan ons bedrijf waaronder, fiscalisten, belastingdeskundigen, pensioen specialisten, advocaten en nog vele anderen bieden wij voor elk probleem de juiste oplossing.

Wij staan voor u klaar. Schroom niet en neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Wij bellen u terug

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over ons bedrijf, onze diensten of kunnen wij op een andere manier iets voor u betekenen? Laat u door één van onze specialisten op een moment dat u uitkomt terugbellen.

Chat openen
Welkom,
Waarmee kan ik u helpen?

*(beschikbaar tussen 08:00 en 18:00)