Corona

De corona-pandemie, tot tweemaal toe de lockdown, de brexit en zo zijn er nog meer voorbeelden. 2020 is een jaar welke we niet snel zullen vergeten.

2021 daarentegen zal in het teken staan van stabiliseren, opbouwen en doorgroeien!

Wij zullen u begeleiden bij al uw vraagstukken, of het nu gaat om subsidie aanvragen, financiële bijstand, kredietaanvragen of op- of herstart trajecten; wij komen hier samen doorheen!

Hoe eerder u hulp zoekt, des te groter de kans dat het succes u weer toelacht. 4-Progress ondersteunt jaarlijks tientallen ondernemers die hulp kunnen gebruiken. Wij kunnen samen direct aan de slag om uw situatie te verbeteren.

Stop met wakker liggen en neem contact met ons op!

4-progress bullet icon

Stabiliseren

4-progress bullet icon

Subsidies en Kredieten

4-progress bullet icon

Opbouwen

4-progress bullet icon

Samen sterk

4-progress bullet icon

Doorgroeien

4-progress bullet icon

Hulp

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring maakt het dat uw casus bij 4-Progress in vertrouwde handen is. Door onze persoonlijke aanpak, onze communicatie en vooral ook creatieve oplossingen en door te luisteren naar de wensen van de cliënt zijn wij de partner voor u in goede en minder goede tijden. Want ook in minder goede tijden staan wij achter u om samen met u de problemen op te lossen.

Door de vaste input van de mensen gekoppeld aan ons bedrijf waaronder, fiscalisten, belastingdeskundigen, pensioen specialisten, advocaten en nog vele anderen bieden wij voor elk probleem de juiste oplossing.

Wij staan voor u klaar. Schroom niet en neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Wij bellen u terug

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over ons bedrijf, onze diensten of kunnen wij op een andere manier iets voor u betekenen? Laat u door één van onze specialisten op een moment dat u uitkomt terugbellen.

Chat openen
Welkom,
Waarmee kan ik u helpen?

*(beschikbaar tussen 08:00 en 18:00)